Senior Secretaris Rijksdienst voor Ondernemend Nederland – Ministerie van EZK

geplaatst in: Geen categorie, Vacatures | 0

Functieomschrijving

Functie: Senior Secretaris
Opdrachtgever: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland – Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Standplaats: Den Haag
Startdatum: z.s.m.
Einddatum: 5 maanden na startdatum
Uren: 32 uur per week

Organisatieomschrijving

  De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. RVO.nl werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.
  De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken. De organisatie bestaat sinds 2014 en is ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en Dienst Regelingen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stelt dienstverlening aan de ondernemer centraal. Door slimme organisatie en digitale communicatie zorgt de rijksdienst voor een soepele en optimale dienstverlening.
  RVO.nl werkt in binnen- en buitenland samen met overheden, kennisinstellingen, internationale organisaties en tal van andere partnerorganisaties. Ook zijn er taken van de Productschappen, VIR en DLG ondergebracht.

Aanleiding opdracht

  Voor Directie KAI zijn we op zoek naar een Contentregisseur/Secretaris voor zowel het MT KAI/Klantcontact als het MT KAI/Content.

Omschrijving werkzaamheden

  In deze functie van secretaris fungeer je als strategisch adviseur en sparringpartner voor het MT klant en MT content, daarnaast ondersteun je de afdelingsmanager klant advies en informatie binnen KAI. Je geeft invulling en uitwerking aan onderwerpen in deze portefeuille en je zorgt voor de (inhoudelijke) voorbereiding van bijeenkomsten, afspraken en opvolging. Je signaleert en adviseert over interne en externe ontwikkelingen en geeft deze betekenis, je biedt pro-actief ondersteuning binnen de MT overleggen en zorgt dat interne en externe stakeholders goed zijn geinformeerd over de ontwikkelingen binnen jouw scope. Je bewaakt de kwaliteit van agenda, stukken en besluitvorming en zorgt voor een goede voorbereiding en opvolging.
  De secretaris draagt zorg voor de ondersteuning en advisering van twee afdelingsmanagers KAI. Je draagt zorg voor een goede voorbereiding, geeft advies, coördineert en voert regie op organisatiebrede onderwerpen. Je vormt daarin de verbindende schakel met de organisatiestrategie. Je bent een spin-in-het-web en zorgt voor een uitstekende informatie-uitwisseling en afstemming.
  Naast je werkzaamheden als secretaris ben je flexibel inzetbaar op andere corporate taken op het gebied van de bestuursondersteuning.

Rol kandidaat

  Je bent in staat om soepel samen te werken en hebt het talent om mensen mee te krijgen bij complexe coördinatietaken. Je weet daarbij goed en tijdig af te stemmen met sleutelspelers binnen en buiten de organisatie. Het coordineren van de interne communicatie richting de medewerkers van KAI doormideel van een een 2 maandelijkse nieuwsbrief.
  Je hebt gevoel voor- en voelt je thuis in een politiek-bestuurlijk gevoelige omgeving, beziet vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken en bent strategisch en conceptueel sterk. Daarbij beschik je over aantoonbare advies- en ondersteuningservaring op managementniveau.

Functie-eisen

 • De vrouw of man die wij zoeken heeft een HBO denk- en werkniveau.
 • Je beschikt over het vermogen om snel overzicht te krijgen en houden en de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je formuleert helder en aansprekend.
 • Je kunt goed met tijdsdruk omgaan en snel en flexibel zaken oppakken als de actualiteit of situatie daarom vraagt.
 • Je hebt een gedreven, resultaatgerichte en pragmatische instelling.

Competenties

 • Klantgerichtheid
 • Omgevingsbewustzijn
 • Overtuigingskracht
 • Adviesvaardigheden
 • Flexibiliteit
 • Creativiteit
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Integriteit

Standplaats

Den Haag

Over de sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden en wil jij graag in aanmerking komen voor deze mooie opdracht? Voldoe je aan de eisen en wensen?
Bel ons dan op 070-2390232 of stuur je cv met motivatie voor deze vacature naar vacatures@communicatiemensen.nu

Reageren kan tot 21 januari 12:00 uur