Partners in Communicatie haalt aanbesteding communicatiediensten Provincie Noord-Holland binnen

geplaatst in: Nieuws | 0

Partners in Communicatie, een samenwerkingsverband van drie bedrijven, op het gebied van zowel communicatie als werving en selectie, is één van de voorkeursleveranciers van de provincie Noord-Holland geworden. Gisteren tekenden de directies de overeenkomst met de provincie Noord-Holland.

Bureau voor Overheidscommunicatie, SchaalX en Intercity Consultancy werken sinds het najaar van 2014 succesvol samen onder de naam Partners in Communicatie. Het samenwerkingsverband heeft, na een stevige competitie, wederom een voorkeurspositie veroverd bij een grote overheidsorganisatie, de provincie Noord-Holland. Partners in Communicatie haalde hierbij zelfs de hoogste totaalscore.

Trots

Intercity-directeur Pierre Wimmers is verheugd met de uitverkiezing: “Het is niet zo eenvoudig om als kleinere bureaus te winnen van de gevestigde grotere bedrijven, daarom ben ik er trots op dat het ons weer gelukt is.” SchaalX- directeur Rik de Boer bevestigt dit: “Hiermee hebben we bewezen dat het geen toevalstreffer was en dat we onze kennis goed geborgd hebben”. Nico Postma van Bureau voor Overheidscommunicatie: “Wat mij betreft zijn we net begonnen, ons samenwerkingsverband kan nog meer opdrachtgevers van dienst zijn.”

1 van de 4 preferred suppliers voor het Rijk

Bij de aanbesteding van het Rijk voor alle ministeries en andere rijksinstanties werd de combinatie Partners in Communicatie eind 2014 als enige nieuwkomer uitgeroepen tot één van de 4 ‘preferred suppliers’ en is sindsdien een van de mantelpartijen voor de rijksoverheid. Voor de vacatures op alle beroepsniveaus levert Partners in Communicatie passende kandidaten. Door de geografische spreiding van de 3 deelnemende bureaus (Den Haag, Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn) en hun uitgebreide netwerk van communicatieprofessionals kan de combinatie een unieke landelijke dekking garanderen.

Partners en PNH2

Op de foto tijdens tekenmoment bij de provincie Noord-Holland (vlnr): Nico Postma (Bureau voor Overheidscommunicatie), Robert van Vliet (InterCity Consultancy) en Ingrid Schipper (SchaalX).