Partners in Communicatie wint opnieuw aanbesteding Rijk

geplaatst in: Nieuws | 0

Voor de tweede achtereenvolgende keer is Partners in Communicatie, een samenwerkingsverband van Bureau voor Overheidscommunicatie, SchaalX, en Communicatiemensen.nu op het gebied van zowel communicatie als detachering van communicatieprofessionals, gekozen als één van de vier leveranciers van de Rijksoverheid. Dinsdag 28 november tekenden de directies de nieuwe overeenkomst.

De gewonnen aanbesteding is met een verwachte omzet van 44 miljoen de grootste communicatieaanbesteding van de overheid in Nederland. De drie bureau’s werken sinds het najaar van 2014 succesvol samen onder de naam Partners in Communicatie. Het samenwerkingsverband heeft nu wederom een positie als leverancier van interim communicatieprofessionals veroverd bij het Rijk (alle Ministeries, Rijkswaterstaat en Zelfstandige Bestuursorganen (ZBO’s). In de praktijk betekent dit dat Partners in Communicatie de komende jaren honderden kandidaten op alle beroepsniveaus gaat voordragen voor lopende vacatures bij het Rijk en Rijkswaterstaat.

Communicatiemensen.nu directeur Pierre Wimmers is blij met de selectie: “Er worden hoge eisen gesteld bij deze aanbesteding. Daarom ben ik er trots op dat het ons weer gelukt is. Wij laten hiermee grotere en beursgenoteerde bedrijven achter ons.”

Nico Postma van Bureau voor Overheidscommunicatie vult aan: “Wij zijn in staat om zeer goede en constante kwaliteit te leveren en dat blijven we de komende jaren ook doen, met dank aan al die top kandidaten die we mogen bemiddelen”

SchaalX-directeur Rik de Boer bevestigt dit: “In een omgeving waar (digitale) communicatie met burgers en stakeholders steeds interactiever wordt, kan Partners in Communicatie een wezenlijke bijdrage leveren bij het inzetten van de juiste communicatieprofessionals”.

Eind 2014 werd Partners in Communicatie bij dezelfde aanbesteding van het Rijk voor het eerst en als enige nieuwkomer uitgeroepen tot één van de vier ‘preferred suppliers’. De afgelopen jaren zijn o.a. ook de provincies Noord- en Zuid-Holland toegevoegd aan onze klantenlijst. Door de geografische spreiding van de drie deelnemende bureaus (Den Haag, Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn) en het uitgebreide netwerk van communicatieprofessionals kan de combinatie een unieke landelijke dekking garanderen.