Wij zijn een combinatie van 3 gespecialiseerde bureaus op het gebied van zowel communicatie als werving en selectie. Bij de aanbesteding van het Rijk voor alle ministeries en andere rijksinstanties zijn wij eind 2014 als enige nieuwkomer uitgeroepen tot één van de vier ‘preferred suppliers’ en mogen we ons ‘hofleverancier voor het Rijk’ noemen.

Sinds juli 2016 zijn wij ook voorkeursleverancier van de Provincie Noord-Holland.

Voor alle vacatures op alle beroepsniveaus mogen wij de komende jaren kandidaten voordragen.

Landelijke dekking

Door de geografische spreiding van de 3 deelnemende bureaus en ons uitgebreide netwerk van communicatieprofessionals kunnen wij een unieke landelijke dekking garanderen.

De partners over de samenwerking

logo-bvo

 

Nico Postma, directeur van Bureau voor Overheidscommunicatie:
“Wij zijn als advies-en bemiddelingsbureau al jaren dé specialist op het gebied van communicatieprofessionals voor de overheid. Voor gemeenten, provincies en waterschappen zijn we een gewaardeerde intermediair. Het is een bevestiging van onze professionele én betrokken werkwijze dat we nu ook voor het Rijk aan de slag kunnen gaan. We gaan er, als Partners met zowel de opdrachtgevers als de zelfstandige professionals een mooi succes van maken!”.

www.bvoverheidscommunicatie.nl

Logo InterCity Consultancy

 

Pierre Wimmers, directeur van InterCity/Communicatiemensen.nu:
“Als Apeldoorns bureau zijn we geweldig trots op het binnenhalen van deze grote opdracht uit Den Haag. Al 14 jaar helpen we met succes overheden bij het oplossen van communicatie vraagstukken. Dankzij onze centrale positie in het land kennen we als geen ander de communicatie professionals buiten de Randstad”.

www.intercity.nl

Communicatiemensen

Communicatiemensen.nu is de nieuwe dochteronderneming voor werving, selectie en detachering van InterCity Consultancy. Al jaren deed InterCity naast het advies en consultancy werk incidenteel ook aan werving en detachering. Van eigen personeel maar steeds vaker ook van door ons geselecteerde ervaren zzp’ers in de communicatie en marketing. Door de enorme van groei de laatste tijd mede door het winnen van de aanbesteding van het Rijk voor het leveren van interim communicatiepersoneel en recent ook die van de provincie Noord-Holland werd deze “nevenactiviteit” zo succesvol  dat  we besloten hebben  deze activiteiten apart te zetten in een gespecialiseerd bedrijf. Communicatiemensen.nu heeft deskundige recruiters met eigen ervaring in het communicatievak.

www.communicatiemensen.nu

 

 


Rik de Boer, directeur van SchaalX:
“SchaalX heeft in ruim 10 jaar een goede en kwalitatieve reputatie opgebouwd. Bij grote commerciële A merk organisaties en bij marketing-, digital- en communicatieprofessionals. Het winnen van deze aanbesteding biedt ons de mogelijkheid een waardevolle verbinding te realiseren tussen ministeries, bijbehorende organisaties en ons netwerk van communicatie- en digitalprofessionals”.

www.schaalx.nl