Kennissessie “Sociale media en Politiek” 21 juni 2017

geplaatst in: Nieuws | 0

Woensdag 21 juni organiseerde Partners in Communicatie een kennissessie. Het kwik steeg deze dag tot boven de 30 graden maar dit kwam niet ongelegen, want de locatie ditmaal was: Strandclub Doen! in Scheveningen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd de bijeenkomst geopend door Pierre Wimmers. Daarna informeerde Nico Postma het gezelschap over de stand van zaken van Partners in Communicatie. De spreker voor deze sessie was Kristof Jacobs, onderzoeker en docent aan de Radboud Universiteit. Kristof vertelde bevlogen over het gebruik en effecten van sociale media.

Hierbij was het inhoudelijke gedeelte van de kennissessie afgelopen en kon men heerlijk uitwaaien op het terras van de strandtent. Een ideale locatie om met dit weer te netwerken en even bij te praten!

De presentatie van Kristof Jacobs is voor geïnteresseerden op te vragen via kantoor@communicatiemensen.nu. Voor meer informatie attenderen we op het recent gepubliceerde boek van Kristof Jacobs dat hij samen met zijn collega Spierings schreef: “Social Media, Parties, and Political Inequalities”.