Mario Bierkens aan het woord

Kennissessie ‘Meer regie en meer impact’ – 10 oktober 2017

geplaatst in: Nieuws | 0

Dinsdagavond 10 oktober organiseerden wij als Partners in Communicatie weer een Kennissessie. De gekozen locatie was ditmaal de Rode Olifant te Den Haag. Dit historische pand is gelegen aan het Malieveld. Vroeger was dit het hoofdkantoor van Esso, maar tegenwoordig zitten er vele verschillende bedrijven en één van onze partners heeft nu ook een kantoor hier. Onder de naam communicatiemensen.nu heeft Intercity hier een vestiging. Nu hebben wij dus ook een uitvalsbasis in Den haag en dit is weer een volgende belangrijke stap in de ontwikkeling van Partners in Communicatie. We kunnen nu makkelijker binnenstappen bij een aantal van onze opdrachtgevers en weten nog beter wat er speelt.

De avond zelf

De inloop van de avond was om 18:00 uur en op iedereen stond een heerlijk Italiaanse maaltijd te wachten. Toen iedereen aanwezig was en klaar was met het eten en was bijgekletst, was het tijd voor het inhoudelijke deel. Na het welkomstwoord van Pierre nam Nico het woord over met een duidelijke uiteenzetting over de cijfers van Partners in Communicatie.

Nu was het tijd voor Mario Bierkens, de spreker van de avond, om het woord te nemen. Bevlogen vertelde hij zijn verhaal en de aanwezigen hingen aan zijn lippen. Hij gaf tips over hoe je meer uit afspraken en mensen kunt halen. Met praktische voorbeelden hield hij de aandacht van het publiek erbij en gaf het aanwezige publiek stof tot nadenken. Nadat Mario klaar was met zijn presentatie gaven meerdere mensen aan dat ze bepaalde tips morgen al gingen gebruiken op het werk. Kortom niet alleen erg plezierig om naar te luisteren, maar ook nog een erg leerzaam. Bij deze nogmaals, Mario bedankt! (Presentatie Mario Bierkens PiC)

Na de presentatie van Mario was het tijd om gezellig met elkaar te netwerken onder het genot van een versnapering en een drankje. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Zo kwam het einde van de bijeenkomst in beeld en kijken we terug op een geslaagde sessie. Wij vonden het heel leuk jullie weer te zien en hopen dat jullie weer aanwezig zijn op de volgende bijeenkomst. Wanneer deze zal plaatsvinden staat nog niet vast, updates hierover vind je op deze pagina.