Kennissessie 2020

Kennissessie 2020: Digitale ontwikkelingen in communicatie

geplaatst in: Nieuws | 0

Partners in Communicatie stelt als doel een bijdrage te leveren aan kennisdeling en de opbouw van een actief netwerk van communicatiespecialisten binnen de overheid en provincies Noord- en Zuid-Holland. Daarom organiseren we met regelmaat kennissessies voor communicatieprofessionals. Dinsdag 1 december was het weer zover! In tegenstelling tot eerdere edities was het deze keer volledig digitaal. 

Digitale trends en ontwikkelingen 

De kennissessie was gepresenteerd door Ment Kuiper. Ment Kuiper is een ervaren marketing- en communicatieprofessional en schrijver van het jaarlijks trendrapport Digital Insights. Tijdens deze online kennissessie werden de communicatieprofessionals door Ment meegenomen in de laatste digitale trends en ontwikkelingen in communicatie. Zo zijn onder meer de tien trends besproken.

Een van de slides uit de presentatie
Een van de slides uit de presentatie.

Break-outs 

Na de waardevolle presentatie van Ment werden de communicatieprofessionals in kleine groepen opgedeeld. Tijd voor de break-out sessie! Want wat voor trends zagen de communicatieprofessionals nou zelf? Daar mochten zij samen over discussiëren. De discussies waren er zeker. 

Einde van de kennissessie

Na de break-out sessie kwamen de professionals weer samen. Elke groep gaf vervolgens een korte toelichting over hun verwachtingen. Daar zaten leuke en relevante punten tussen. Daarna was het tijd voor de afronding. Ment werd bedankt en het einde van de sessie werd aangekondigd.

Kortom: het was weer een geslaagde sessie!