Communitymanager RVO

Communitymanager RVO

geplaatst in: Ingevulde vacature | 0
Functie: Community manager
Opdrachtgever: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Standplaats: Den Haag
Startdatum: 1 oktober 2018
Einddatum: 6 maanden na startdatum
Uren: 32 – 36 uur per week

Omschrijving werkzaamheden

    Plan opstellen voor aanpak van communitymanagement binnen RVO samen met relevante afdelingen. Communities binnen RVO definiëren, doelstellingen omschrijven. Plan uitrollen: zorgen dat de communities actief worden (zorgen dat de communities actief gaan bloggen, vragen stellen, discussies plaatsen, reageren, liken bestanden uploaden en links delen) op het sociale intranet van RVO. Met als uiteindelijk doel dat medewerkers meer met elkaar gaan samenwerken en kennis delen. Het platform hiervoor is het sociale intranet van RVO.nl.

Rol kandidaat

Plan opstellen voor aanpak, zorgen voor planning, en de oplevering van de delivrables uit het plan, zorgen voor betrokkenheid van andere relevante afdelingen. Voorstel maken voor het beleggen van verantwoordelijkheden, rollen en taken op het gebied van community management.

Functie-eisen

    Absolute eis is: Al eerder community management binnen een complexe organisatie geïmplementeerd. Iemand die doorpakt, enthousiast is en draagvlak weet te creëren. Die anderen kan committeren aan de opdracht en zich houdt aan de planning en oplevering van tussentijdse resultaten. Kennis van CMS’en of digitale platforms is een grote pré. Kennis van het PLEIO-platform is een pré

Standplaats

Den Haag

Over de sollicitatieprocedure

Wil je reageren op deze vacature? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@partners-in-communicatie.nl. Graag ontvangen wij jouw reactie voorzien van een actueel CV en een motivatie waarin jij jouw meest relevante ervaring onderbouwt.