Communicatieadviseur

geplaatst in: Vacatures | 0

Functie : Communicatieadviseur
Opdrachtgever : VWS / Sociaal en Cultureel Planbureau
Locatie : Den Haag
Omvang : 24 -36 uur per week
Looptijd : zsm – 3 maanden na start met optie voor verlenging

Organisatieomschrijving

Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) volgt, verklaart en verkent het sociaal en cultureel welzijn van inwoners in Nederland. Het SCP verricht de monitoring van onder meer de leefsituatie en kwaliteit van leven in Nederland, evalueert in dat kader het overheidsbeleid en verricht verkenningen ten behoeve van toekomstig beleid. Als kennisinstelling van de overheid verricht het SCP beleidsrelevant onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek. Het Sociaal en Cultureel Planbureau valt formeel onder het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Omschrijving werkzaamheden

Communicatieadviseur t.b.v. projectcommunicatie. De projecten betreffen de communicatie rond beleidsrelevante wetenschappelijke onderzoeken waar wij via de communicatie zo veel mogelijk maatschappelijke impact mee willen bereiken. Gaat om projectcommunicatie van a tot z. inclusief persvoorlichting/woordvoering en mediarelaties. Daarnaast achtervang woordvoering directeur SCP.

Gevraagde specifieke kennis, ervaring en competenties

  • Ruime ervaring met projectcommunicatie
  • Politiek-bestuurlijke sensibiliteit
  • Ervaring met persvoorlichting en mediarelaties
  • Ervaring met aansturen bureaus in het maken van communicatiemiddelen (zoals animaties, infographics, etc)

Standplaats

Den Haag

Over de sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden en wil jij graag in aanmerking komen voor deze mooie opdracht? Voldoe je aan de eisen en wensen? Stuur je cv met motivatie voor deze vacature naar vacatures@partners-in-communicatie.nl

Reageren kan tot 18 november 11:00 uur