Communicatieadviseur MaaS

Communicatieadviseur MaaS

geplaatst in: Ingevulde vacature | 0

Functieomschrijving

Functie: Communicatieadviseur MaaS
Opdrachtgever: Den Haag
Standplaats: Den Haag
Startdatum: z.s.m.
Einddatum: 01-01-2019
Uren: 24 tot 32 uur per week
Verlenging: : Optioneel

Over MaaS

MaaS is een opgave uit het Regeerakkoord. Er worden 7 landelijk opschaalbare regiopilots met MaaS opgestart om de impact op gedrag en beleid te onderzoeken. Die impact is potentieel groot, bijvoorbeeld omdat de MaaS-app’s tot ander reisgedrag (meer/minder OV, auto- of ritdelen, etc) kan leiden. In september 2018 start de aanbesteding van een overkoepelende Raamovereenkomst en vanaf december gaan regio’s hun pilots (via minicompetities) opstarten. Nu het programma in de vervolgfase komt, is er behoefte aan meer gestructureerd nadenken over communicatie(boodschappen) binnen het programmateam door iemand met ervaring, die ook een communicatiewerkgroep met regionale overheden kan opzetten en leiden

Beoogde resultaten:

  • Goede afstemming tussen regionale en IenW-communicatie.
  • Professionalisering.
  • Signalering/Aandacht voor potentiële brandjes (gezien stakeholderveld niet onwaarschijnlijk)..

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring binnen beleids- en projectomgeving, politieke sensitiviteit en gevoel voor het stakeholderveld, alsmede met het voorzitten van bredere communicatieoverleggen strekt tot aanbeveling.

Standplaats

Den Haag

Over de sollicitatieprocedure

Wil je reageren op deze vacature? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@partners-in-communicatie.nl. Graag ontvangen wij uiterlijk maandag 9 juli  jouw reactie voorzien van een actueel CV en een motivatie waarin jij jouw meest relevante ervaring onderbouwt.