Communicatieadviseur

Communicatieadviseur

geplaatst in: Ingevulde vacature | 0

Functie: Communicatieadviseur
Opdrachtgever: Ministerie van Defensie
Standplaats: Utrecht
Startdatum: z.s.m.
Looptijd: t/m 1-12-2020
Uren: 32 tot 38 uur per week

Organisatieomschrijving

  Het ministerie van Defensie bestaat uit 7 organisatiedelen. De 4 krijgsmachtdelen zorgen ervoor dat de militairen en het materieel klaar zijn voor inzet. Het Defensie Ondersteuningscommando en de Defensie Materieel Organisatie ondersteunen door producten en diensten te leveren. De Bestuursstaf maakt het beleid. Bij het Ministerie van Defensie werken in totaal ongeveer 58.000 personen, waarvan 42.000 militairen.

Aanleiding van de opdracht

  JIVC is het IT bedrijf van Defensie. Wij zijn een organisatie in verandering.Lopende transities betreffen onder meer een reorganisatie en samenwerking met de markt. Om deze ingrijpende ontwikkelingen goed communicatief te begeleiden zoeken wij naar tijdelijke versterking van het communicatieteam IT.

Functieomgeving

  De werkzaamheden worden verricht binnen de sectie Communicatie van de afdeling Staf van het Joint Informatievoorziening Commando (JIVC) vallend onder Defensie Materieel Organisatie (DMO). De functie maakt deel uit van het transitieteam JIVC. De sectie Communicatie bestaat uit een hoofd Communicatie en twee medewerkers Communicatie.

Functie-eisen

 • afgeronde HBO-communicatie;
 • een stevige communicatieadviseur met minimaal 7 jaar ervaring als communicatieadviseur;
 • ervaring met verandertrajecten is een pre;
 • je werkt zelfstandig en kunt grote projecten communicatief begeleiden, d.w.z. adviseren over de aanpak, communicatieplannen maken en deze uitvoeren;
 • je bent een volhouder, zoekt naar mogelijkheden en kan ‘out of the box’ denken;
 • je ben in staat om snel een netwerk binnen de organisatie op te bouwen;
 • je hebt een brede blik op het communicatie vakgebied en kennis van nieuwe communicatievormen (social media);
 • je schrijft snel, goed en helder.

Standplaats

Utrecht

Over de sollicitatieprocedure

Wil je reageren op deze vacature? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@partners-in-communicatie.nl. Graag ontvangen wij jouw reactie voorzien van een actueel CV en een motivatie waarin jij jouw meest relevante ervaring onderbouwt.