Artikel in vakblad C van Logeion

geplaatst in: Nieuws | 0

Misschien heb je het gelezen, het artikel over Partners in Communicatie (PiC) in de laatste editie van het vakblad C. De redactie vindt onze samenwerking zo vernieuwend, dat het een mooie spread heeft gekregen. En daar zijn wij uiteraard trots op. We vertellen anderen graag over onze samenwerking.

“Hoe de kleine jongens toch winnen”

Door als partners de handen ineen te slaan wint PiC aanbestedingen die we individueel niet kunnen winnen. Daarnaast hebben we ook een andere kijk op het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. Zo bieden onze contracten zzp’ers meer ruimte dan gebruikelijk. InterCity directeur Pierre Wimmers zegt hierover onder meer het volgende in C:

“In onze combinatie staat efficiënt werken voorop. Efficiëntievoordelen geven we terug aan alle mensen die wij inzetten. Onze tarieven voor ZZP’ers zijn gemiddeld beter dan in de markt en als je zes tot negen maanden succesvol aan de slag bent voor ons, verhogen we dat tarief. Ongevraagd.”

Ook samenwerken met PiC?

Ben je communicatieprofessional en ZZP’er? En wil je ook samenwerken met PiC? Schrijf je in via het inschrijfformulier. Houd onze website in de gaten en volg ons op Twitter voor nieuwe vacatures. Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust eens contact met ons op.

Vakblad C

Benieuwd naar het artikel maar geen lid van Logeion? Over drie weken staat de laatste editie op logeion.nl. Het vakblad C is een uitgave van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Het magazine verschijnt tien keer per jaar en is gratis voor leden van Logeion.